

2024 California Immunization Coalition Summit

Draft agenda Schedule and speaker details are subject to change. The final agenda will be posted two weeks before the Summit.

DRAFT AGENDA

Wednesday, June 5, 2024

10:00 am to 5:30 pm

SAFE Credit Union Convention Center, Sacramento, CA

Time	Event	Location
9:00 am – 12:00 pm (3 Hours)	Registration / Visit with Exhibitors	Pre-Function Area
10:00 am – 11:30 am (90 min)	Coalition Townhall CIC Board Members will host a townhall event featuring brief presentations from California's local immunization coalitions and associated organizations to highlight collaborative partnerships.	Ballroom
12:00 pm – 1:00 pm (1 Hour)	Lunch on your own	
1:00 pm – 1:15 pm (15 min)	Opening Welcome Eric Ball, MD Vice President, California Immunization Coalition	Ballroom
1:15 pm – 2:00 pm (45 min)	California Update Robert Schechter, MD, MPH Chief, Immunization Branch, California Department of Public Health	Ballroom
2:00 pm – 3:00 pm (1 Hour)	Science Communication Jessica Malaty Rivera, MS Infectious Disease Epidemiologist, Science Communicator	Ballroom
3:00 pm – 3:20 pm (20 min)	Visit with Exhibitors /Coffee Break	Pre-Function Area
3:20 pm – 4:00 pm (40 min)	Maternal Vaccination – Presentation Neil Silverman, MD Clinical Professor, Obstetrics and Gynecology, UCLA	Ballroom
4:00 pm – 5:00 pm (1 Hour)	Immunization Registry Panel Presentation Michael Powell, MSc, Chief, Registry and Immunization Rate Section, Immunization Branch, CDPH	Ballroom
5:00 pm – 5:15 pm (15 min)	Wrap up Day 1 Eric Ball, MD Vice President, California Immunization Coalition	Ballroom
5:30 pm – 6:30 pm (60 min)	Visit with Exhibitors /Hosted Networking Reception	Pre-Function Area

2024 California Immunization Coalition Summit –June 5-6, 2024 DRAFT

Draft agenda, schedule, presentation titles, speaker details are subject to change. The final agenda will be available online the week before the Summit.

2024 California Immunization Coalition Summit DRAFT Day 2- Agenda

Thursday, June 6, 2024 7:30 am to 5:30 pm Sacramento, California

Time	Event	Location
7:30 am – 8:30 am (1 Hour)	Check-in / Visit with Exhibitors /Continental Breakfast	Pre-Function Area
8:30 am – 9:00 am (30 min)	Welcome and CIC Update Eric Ball, MD, Vice President CIC	Ballroom
9:00 am – 10:00 am (1 Hour)	Plenary Presentation Amy Pisani, MS – Chief Executive Officer Vaccinate Your Family	Ballroom
10:00 am – 10:30 am (30 min)	Visit with Exhibitors /Coffee Break	Ballroom
10:30 am – 12:00 pm (90 min)	Keynote Plenary Presenter Todd Wolynn, MD,	Ballroom
	Kids Plus Pediatrics – Founder, Shots Heard Round The World Presentation and Moderated Discussion:	
	Alex McDonald, MD	
	Family Physician, Co-Founder – This Is Our Shot	
	Eric Ball, MD Pediatrician, Vice Chair, California AAP	
12:00 pm – 1:10 pm (70 min)	Luncheon and Awards Presentation	Ballroom
	2024 Ronald P. Bangasser, MD Immunization Leadership Award	
	2024 Natalie J. Smith, MD Immunization Champion Award	
1:10 pm – 1:25 pm (15 min)	Visit with Exhibitors /Break	Pre-Function Area
1:25 pm – 2:25 pm (1 Hour)	Workshops: Details on workshops are to be announced shortly, and have not yet been assigned, however, topics will include: A-1: School Located Vaccination Events	Refer to CIC Summit Breakout Guide
	A-2: Hospitals and Vaccination Interventions	

2024 California Immunization Coalition Summit –June 5-6, 2024 DRAFT

	A-3: Influenza Updates	
	A-4: Adult Immunizations	
2:25 pm – 2:45 pm (20 min)	Visit with Exhibitors /Break	Pre-Function Area
Time	Event	Location
2:45 pm – 3:45 pm (1 hour)	 Workshops: Details on workshops are to be announced shortly, and have not yet been assigned, however, topics will include: B-1: ACIP Updates B-2: Pharmacy Partnerships 	Refer to CIC Summit Breakout Guide
	B-3: Community Response to Local Outbreaks	
3:45 pm – 4:00 pm (15 min)	Visit with Exhibitors /Refreshments	Pre-Function Area
4:00 pm – 5:00 pm (60 min)	Panel Presentation Immunizations and Rural Communities	Ballroom
5:00 pm	Closing Remarks /Announcements/ Raffle Winners	Ballroom

Pia Pannaraj, MD, President, California Immunization Coalition