

2024 California Immunization Coalition Summit

Schedule and speaker details are subject to change.

Current agenda is on our website - final agenda will be posted two weeks before the Summit.

DRAFT AGENDA

Wednesday, June 5, 2024 10:00 am to 5:30 pm

SAFE Credit Union Convention Center, Sacramento, CA

Time	Event	Location
9:00 am – 12:00 pm (3 Hours)	Registration / Visit with Exhibitors	Pre-Function Area
10:00 am – 11:30 am (90 min)	Coalition Showcase CIC Board Members will host event featuring California's local immunization coalitions and associated organizations highlighting our collaborative partnerships.	Ballroom
12:00 pm – 1:00 pm (1 Hour)	Lunch on your own	
1:00 pm – 1:15 pm (15 min)	Opening Welcome Eric Ball, MD Vice President, California Immunization Coalition	Ballroom
1:15 pm – 2:00 pm (45 min)	California Update Robert Schechter, MD, MPH Chief, Immunization Branch, California Department of Public Health	Ballroom
2:00 pm – 3:00 pm (1 Hour)	Science Communication Jessica Malaty Rivera, MS Infectious Disease Epidemiologist, Science Communicator	
3:00 pm – 3:20 pm (20 min)	Visit with Exhibitors /Coffee Break	Pre-Function Area
3:20 pm – 4:00 pm (40 min)	Maternal Vaccination – Plenary Presentation Neil Silverman, MD Clinical Professor, Obstetrics and Gynecology, UCLA	Ballroom
4:00 pm – 5:00 pm (1 Hour)	Immunization Registry Plenary Presentation Michael Powell, MSc, Chief, Registry and Immunization Rate Section, Immunization Branch, CDPH	Ballroom
5:00 pm – 5:15 pm (15 min)	Wrap up Day 1 Eric Ball, MD Vice President, California Immunization Coalition	Ballroom
5:30 pm – 6:30 pm (60 min)	Visit with Exhibitors /Hosted Networking Reception	Pre-Function Area

2024 California Immunization Coalition Summit DRAFT Agenda – Day 2

Thursday, June 6, 2024 7:30 am to 5:30 pm Sacramento, California

Event	Location
Check-in / Visit with Exhibitors /Continental Breakfast	Pre-Function Area
Welcome and CIC Update Eric Ball, MD, Vice President CIC	Ballroom
Plenary Presentation Amy Pisani, MS – Chief Executive Officer	Ballroom
Visit with Exhibitors /Coffee Break	Ballroom
Keynote Plenary Presenter Todd Wolynn, MD,	Ballroom
Kids Plus Pediatrics – Founder, Shots Heard Round The World	
Presentation and Moderated Discussion: Alex McDonald, MD	
Family Physician, Co-Founder – This Is Our Shot	
Eric Ball, MD Pediatrician, Vice Chair, California AAP	
Luncheon and Awards Presentation	Ballroom
Visit with Exhibitors /Break	Pre-Function Area
Workshops:	Refer to
 A-1: Navigating Pediatric Vaccinations During Respiratory Disease Season A-2: Optimizing School Immunization Programs to Protect Young Futures A-3: Mobile Vaccine Services for COVID-19 and Influenza in the Post-Pandemic Era A-4: Adult Immunization Updates 	CIC Summit Breakout Guide
	Check-in / Visit with Exhibitors / Continental Breakfast Welcome and CIC Update Eric Ball, MD, Vice President CIC Plenary Presentation Amy Pisani, MS – Chief Executive Officer Vaccinate Your Family Visit with Exhibitors / Coffee Break Keynote Plenary Presenter Todd Wolynn, MD, Kids Plus Pediatrics – Founder, Shots Heard Round The World Presentation and Moderated Discussion: Alex McDonald, MD Family Physician, Co-Founder – This Is Our Shot Eric Ball, MD Pediatrician, Vice Chair, California AAP Luncheon and Awards Presentation Visit with Exhibitors / Break Workshops: A-1: Navigating Pediatric Vaccinations During Respiratory Disease Season A-2: Optimizing School Immunization Programs to Protect Young Futures A-3: Mobile Vaccine Services for COVID-19 and Influenza in the Post-Pandemic Era

Time	Event	Location
2:45 pm – 3:45 pm (1 hour)	Workshops: B-1: Vaccination in Pregnancy - Challenges and Opportunities for Maternal Vaccination Programs B-2: Data-Driven Responses: Public Health Collaborations for Disease Outbreak Preparedness and Response B-3: ACIP Updates – 2024	Refer to CIC Summit Breakout Guide
3:45 pm – 4:00 pm (15 min)	B-4: California's HPV Initiative: Uniting for 80% by 2026 - A Statewide Roundtable on Collaborative Vaccination Strategies Visit with Exhibitors /Coffee Break	Pre-Function Area
4:00 pm – 5:00 pm (60 min)	Panel Presentation Immunizations and Rural Communities Teri Frankovich, MD, Partnership Health Danielle Colayco, PharmD, Komoto Healthcare Denise Sanford, PHN, IZ Program Manager, Tuolumne County	Ballroom
5:00 pm	Closing Remarks /Announcements/ Raffle Winners	Ballroom

Pia Pannaraj, MD, President, California Immunization Coalition