

2025 California Immunization Coalition Summit Building Trust: Strengthening Vaccine Confidence

Tuesday, April 29 | 10:00 am to 5:30 pm Riverside Convention Center, Riverside, CA

Time	Event	Location
9:00 am – 1:00 pm	Registration / Visit with Exhibitors	Pre-Function Area
10:00 am – 11:30 am (90 min)	Coalition Showcase – Jasjit Singh, MD, Moderator California's local immunization coalitions will highlight current activities and provide updates on collaborative partnerships.	Ballroom
11:30 am – 1:00 pm (90 min)	Lunch on your own in beautiful downtown Riverside	
1:00 pm – 1:20 pm (20 min)	Opening Welcome Pia Pannaraj, MD President, California Immunization Coalition	Ballroom
1:20 pm – 2:30 pm (70 min)	California Immunization Update Robert Schechter, MD, MSc Chief, Immunization Branch, California Department of Public Health	Ballroom
2:30 pm – 3:30 pm (1 Hour)	School Located Vaccine Programs Panel Presentation Amy Pine, MPH, Co-Lead, School-Located Vaccination Team, CDPH Kate Holbrook, MS, RN, Co-lead, School-Located Vaccination Team, CDPH Trina Ullis, RN, Supervising Staff Nurse for Napa County HHSA Amanda Kim, Improvement Advisor, Health Services, PHP	Ballroom
3:30 pm – 3:50 pm (20 min)	Visit with Exhibitors /Coffee Break	Pre-Function Area
3:50 pm – 5:00 pm (70 min)	Public Health Communications Nini Muñoz, PhD – Science & Risk Communicator, niniandthebrain	Ballroom
5:00 to 5:15 pm (15 min)	Wrap up Day 1 Pia Pannaraj, MD President, California Immunization Coalition	Ballroom
5:30 pm – 6:30 pm (1 Hour)	Visit with Exhibitors /Hosted Networking Reception	Pre-Function Area

Please note that the current agenda is a draft, and while the timing may change, the start and end times are fixed.

Final agenda will be posted the week before the Summit.



2025 California Immunization Coalition Summit Building Trust: Strengthening Vaccine Confidence

Wednesday, April 30 | 7:30 am to 5:00 pm Riverside, California

Time	Event	Location
7:00 am – 8:30 am (90 min)	Check-in / Visit with Exhibitors /Continental Breakfast	Pre-Function Area
8:30 am – 9:00 am (30 min)	Welcome and California Immunization Coalition Update Pia Pannaraj, MD, MPH, President CIC	Ballroom
9:00 am – 9:50 am (50 min)	Advocacy and Action Dorit Reiss, PhD, Professor of Law, UC Law SF	Ballroom
9:50 am – 10:40 am (50 min)	Keynote Presentation	Ballroom
	Gary Marshall, MD	2400
	Professor of Pediatrics; Chief, Division of Pediatric Infectious Diseases; University of Louisville School of Medicine	
10:40 am – 11:00 am (20 min)	Visit with Exhibitors /Coffee Break	Ballroom
11:00 am – 12:00 pm (1 Hour)	Emerging Conversations Panelists Dorit Reiss, PhD	Ballroom
	Gary Marshall, MD	
	Alex McDonald, MD Moderated by Pia Pannaraj, MD and Eric Ball, MD	
12:00 pm – 1:10 pm (70 min)	Luncheon and Awards Presentation	Ballroom
,	2025 Natalie J. Smith, MD Immunization Champion Award	
	2025 Ronald P Bangasser Immunization Leadership Award	
	Special 2025 Awards Public Health Partner and Champion Award	
1:10 pm – 1:25 pm (15 min)	Visit with Exhibitors /Break Please refer to Workshop Grid to locate Workshop Rooms	Pre-Function Area

Time	Event	Location
Time	Event	Location
1:25 pm – 2:25 pm (1 Hour)	Workshops:	Refer to CIC Summit Breakout Guide
	A-1: Measles Response and Role of Community Trust	
	A-2: Increasing Immunization Engagement in Rural Communities	
	A-3: Flu-Nami: A Tidal Wave of Trouble This Season	
	A-4: Power Up Vaccination: GenAl Solutions and Medical Assistant Champions	
2:25 pm – 2:45 pm (20 min)	Visit with Exhibitors /Break	Pre-Function Area
2:45 pm – 3:45 pm	Workshops:	
(1 Hour)		Refer to CIC Summit Breakout Guide
	B-1: Impact of Community Disease Prevention on Unhoused	
	Populations B-2: Higher Education, Media and Community Insights: Tools to	
	Amplify Vaccine Uptake	
	B-3: Connecting Communities: Technology and Outreach for	
	Vaccine Uptake	
	B-4: Preparing the Next Generation of IZ Leaders	
3:45 pm – 4:00 pm (15 min)	Visit with Exhibitors /Coffee Break	Pre-Function Area
4:00 pm – 5:00 pm (1 Hour)	HPV Vaccination is Cancer Prevention: Parent & Provider Perspectives and Strategies Ballroom	Ballroom
	Alison Herrmann, PhD, MS, project Director, UCLA Fielding School of Public Health, Department of Cancer Prevention and Control Research	
	Raquel Arias, MPH, American Cancer Society Margaux Stack-Babich, MPH, Community Outreach and	
	Engagement, UC SD Moores Cancer Center	
	Moderated by	
	Mayra Serrano, DrPH, MPH, CHES, Health Equity Director/Chief	
	Health Equity Officer, Anthem Blue Cross	
5:00 pm	Closing Remarks /Announcements/ Raffle Winners	Ballroom
	Eric Ball, MD, Vice President CIC	
	,,	

Please note that the current agenda is a draft, and while the timing may change, the start and end times are fixed.

Final version will be posted the week before the Summit.